Segmen Blogwalking Merdeka 2017 Mialiana.com


Segmen Blogwalking Merdeka 2017 Mialiana.com bermula dari saat ini sehingga 11.59 malam 14 Ogos 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput join. 5 pemenang bertuah dicari dan akan menerima RM10 setiap seorang.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Blogwalking Merdeka 2017 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Hantar URL entri anda ke dalam ruangan komen SINI
  5. Segmen akan tamat pada 11.59 malam 14 Ogos 2017.
Pemenang akan dipilih melalui random.org dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 14 Ogos 2017.

** sila klik pada banner untuk join segmen ini.....

38 comments:

  1. dsys

    https://belogsjm.blogspot.my/2017/08/segmen-blogwalking-merdeka-2017.html

    ReplyDelete
  2. singgah BW, follow blog and good luck..http://www.kennymerligal.com/2017/08/segmen-blogwalking-merdeka-2017.html

    ReplyDelete
  3. Mama pun join gak. Good luck ye

    ReplyDelete
  4. Gut luck man.. Wahh makin kemas blog.. siap tuko domain name lain lagik tu.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak...biasa2 ja kak..domain lama trpaksa tukaq sbb adsense

      Delete
  5. dari segmen yg sama. good luck ya. jemput singgah http://ainniah.blogspot.my

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. blogwalking dari segmen yg sama :D
    http://amanibercerita.blogspot.my/2017/08/segmen-blogwalking-merdeka-2017.html

    ReplyDelete
  8. πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ
    Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...
    πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    ReplyDelete
  9. ida singgah sini..good luck

    https://mummysupplementshop.blogspot.my/2017/08/segmen-blogwalking-merdeka-2017.html

    ReplyDelete
  10. singgah blogwalking. have a nice day :)

    https://eyranasrin.blogspot.my/2017/08/segmen-blogwalking-merdeka-2017.html

    ReplyDelete
  11. singgah dari segmen yang sama :)

    http://shafyqahazahar.blogspot.com/2017/08/segmen-blogwalking-merdeka-2017.html

    ReplyDelete
  12. blog walking dari segmen yg sama

    ReplyDelete
  13. Salam Kemerdekaan... terima kasih sudi join Segmen blogwalking Merdeka 2017.

    Senarai peserta di http://www.mialiana.com/2017/08/senarai-peserta-segmen-blogwalking.html

    Keputusan pemenang akan diumumkan pada hari esok. Gud luck.

    - Mia Liana

    ReplyDelete
  14. Hai.. singgah bw sini dari segmen yg sama http://www.ceriteraibu.com/2017/08/segmen-blogwalking-merdeka-2017.html . Jemput join segmen dari sy jugak ye.. http://www.ceriteraibu.com/2017/08/segmen-bloglist-sept-okt-by.html

    ReplyDelete
  15. dtg melawat dr segmen yg sama ...
    lambat sgt mrs pip berblogwalking ....

    ReplyDelete

Powered by Blogger.