Menggemparkan Foto Perkahwinan Preity Zinta Yang Jelita dan Cantik

                                       preity zinta wedding  reception


Gempar dengan penyebaran gambar -gambar perkahwinan aktres terkenal dan jelita Bollywood, iaitu Preity Zinta  41, dengan pasangannya seorang ahli perniagaan berasal daripada Amerika Syarikat, Gene Goodenough, gambar tersebut telah mula tersebar sejak daripada semalam, Walaupun gambar perkahwinan itu mulai tersebar, kejelitaan wajah aktres terkenal Bollywood  tersebut ternyata kelihatan sungguh anggun dan menawan sekali, lapor daripada News 18. Busana yang dipakai Preity Zinta adalah rekaan Manish Malhotra yang dimana telah menaikkan sri wajah Preity Zinta dan suaminya bak Permaisuri dan Maharaja India di Majlis Perkahwinannya itu.

Preity Zinta dilaporkan telah berkahwin  dengan jejaka pilihanya itu dalam sebuah majlis tertutup pada awal tahun ini dan majlis perkahwinan tersebut hanya telah dihadiri oleh beberapa teman rapatnya sahaja. Majlis Perkahwinan tersebut telah berlangsung di California dan pihak media hanya dapat mengetahui mengenai perkahwina tersebut setelah pasangan popular ini  dihujani dengan ucapan tahniah daripada orang ramai.

Kedua mempelai tersebut telah turut mengadakan Majlis Resepsi Perkahwinan mereka di India dan ianya telah turut dihadiri oleh orang-orang ternama Bollywood, dan pelakon-pelakon terkenal Bollywood seperti Dato Shah Rukh Khan,  Madhuri Dixit, Shahid Kapoor, Mira Rajpoot Kapoor, dan ramai lagi . Melalui  gambar-gambar yang telah dikongsikan  oleh Preity Zinta, majlis tersebut telah menyerlahkan  ciri-ciri tradisionalnya sebagai wanita India.

Laporan media turut mengatakan bahawa pasangan tersebut ada memutuskan untuk menjual gambar -gambar perkahwinan mereka dan akan mendermakan wang tersebut kepada Yayasan Preity Zinta.  Preity Zinta sememangnya cukup terkenal dengan filem-filem hitnya seperti Chori Chori Chupke Chupke, Dil Hai Tum Haara, Kal Ho Nal Ho, Kya Kehna, Krrish, Koil Mil Gaya, Har Dil Jo Pyar Karega, Veer- Zaara, dan banyak lagi.

No comments

Powered by Blogger.