Posisi Tidur Melambangkan Peribadi Diri Anda


Mungkin perkara ini disedari oleh umum dan mungkin juga tidak apabila dikatakan posisi tidur melambangkan peribadi seseorang. Selain itu, kedudukan ketika tidur juga memberi kesan kepada kebanyakan keputusan yang diambil oleh individu ketika sedar.

Oleh itu, jom kenali diri anda dan apakah ciri-cirinya, menepati atau tidak?

TIDUR BERKEDUDUKAN KEDUA-DUA TANGAN DI BELAKANG KEPALA

Golongan ini merupakan seorang yang pintar dan bersemangat untuk belajar.Sering dan gemar memberikan idea yang bernas mahupun individu. Idea yang mungkin tidak pernah diperolehi orang lain. Seorang yang memegang prinsip FAMILY FIRST! Sukar bercinta dek kerana terlalu memilih.Seorang yang berterus-terang dalam hubungan dan gemar meluahkan rasa tidak puas hati tanpa memendam.Agak cemburu dan juga seorang yang paranoid.

TIDUR BERSARUNG SELIMUT SELURUH BADAN

Seorang yang berpenampilan "macho / cun" di hadapan khalayak ramai. Pemalu dan lemah.Penyiman rahsia dan seorang yang sangat berahsia.Gemar menyelesaikan masalah sendirian dan memendam tanpa pengetahuan orang lain.Sering meracau sewaktu tidur.Tidak gemar meminta bantuan orang lain.Berjiwa lembut dan romantik dalam hubungan.Sang pencinta setia walaupun ramai beranggapan anda tidak pandai bercinta.

TIDUR BERKEDUDUKAN KEDUA-DUA TANGAN DILETAKKAN DI BELAKANG KEPALA DAN KAKI BERSILANG

Seorang yang terlalu mementingkan perasaan diri sendiri.Sukar menerima perubahan dalam diri.Gemar bersendirian tetapi mempunyai sikap toleransi.Seorang yang tegas dalam semua perkara.Tidak takut untuk berhadapan dengan cabaran.Mempunyai matlamat hidup yang jelas.Seorang yang pendendam di dalam hubungan.Sekali terluka , si dia akan menerima balasan yang setimpal.

TIDUR MEMBONGKOK

Sering berasa keseorangan dan kecewa dengan kisah silam.Terlalu merendah diri dan kurang keyakinan.Sangat pemalu.Memiliki sifat sense of humor sangat kuat.Kurang berkomunikasi dan mudah dicop sombong.Seorang penyabar dalam setiap situasi.Sering teragak-agak dan berbelah bagi dalam memberi cinta kepada pasangan.

TIDUR MEMBONGKOK DAN MENGIRING

Seorang yang pentingkan diri sendiri dan kuat cemburu, pendendam.Panas baran hanya kepada orang yang suka cari pasal.Seorang yang yakin pada diri sendiri.boleh melihat kejayaan dalam setiap perkara yang dilakukan.Suka merealisasikan impian anda.Seorang manis bibir dalam percintaan.Pandai dalam berkata-kata dan suka meluahkan perasaan.

TIDUR MENGIRING DAN BERALASKAN LENGAN DI KEPALA

Seorang individu yang berani, bersopan santun, lebih jujur ​​dan penyayang.Kurang keyakinan di dalam diri sendiri.Seorang yang sentiasa belajar dalam kesilapan dilakukan.Terlalu boros dalam berbelanja.Dalam diam, sebenarnya anda suka mencari perhatian daripada orang lain.Cepat naik marah apabila berhadapan dengan situasi genting.Senang untuk memberi hadiah kepada orang tersayang.

TIDUR TERLENTANG DENGAN MENDEPA SEDIKIT TANGAN DAN KAKI

Seorang yang sangat cintakan kebebasan, keselesaan dan kecantikan.Mempunyai cita rasa yang sangat tinggi.Tidak suka mengikut arahan orang lain.Mampu berdikari dan pantang bergantung dengan orang lain.Seorang yang boros dan sesuai dengan pendapatan anda mempunyai tidak kurang hebatnya.Seorang yang penyibuk dan suka bergosip.Berkomitmen tinggi akankerja yang dilakukan serta bekerja keras.

TIDUR MENIARAP

Seorang yang berfikiran agak sempit, terlalu tertumpu dan suka memaksa orang orang lain untuk memenuhi kehendak diri.Seorang yang lalai dan tidak terurus, pelupa dalam segala hal percintaan.Manja dan pemurah hati.Popular dikalangan kawan-kawan dan orang sekeliling.Suka memberi pertolongan. lebih mementingkan persahabatan di dalam hidup.Paling pantang dengan manusia penipu.

No comments

Powered by Blogger.