Misteri Disebalik Angka 666 Yang Anda Perlu Tahu


Anda pasti sering mendengar istilah angka "666" bukan? Angka 666 sering kali dikaitkan dengan satanisme. Namun beberapa dari anda pasti belum mengetahui apakah erti di sebalik angka 666 tersebut. Mari kita ulas apakah fakta di sebalik misteri angka 666 tersebut.

Angka "666" dan Ritual Pengumpulan Energy:

Percaya atau tidak, makhluk elektromagnetis yang tidak kelihatan mata yang biasa disebut dengan makhluk astral telah beribu-ribu tahun menguasai teknik geometri untuk keperluan sihir. kerana bukan kebetulan di berbagai belahan dunia terdapat bangunan yang sama tapi tak sama berbentuk lima segi empat atau biasa disebut dengan Pyramid. Pasti ada sosok arkitek dari dimensi lain yang mengurus para manusia di masa lampau untuk membuat bangunan yang sama.

Kerana pada hakikatnya susunan genetik setiap bangsa manusia berbeza, sekali gus mewujudkan kepelbagaian budaya seni bina didunia pada masa lampau. Seperti contoh, Seni bina bangunan di Jawa Barat dan di Sumatra yang jaraknya sangat dekat saja boleh berbeza, tapi mengapa bentuk Pyramida yang dijumpai Amerika Selatan sangat mirip dengan Pyramida yang dijumpai dimesir. Apakah Suku maya meniru design Pyramid yang ada di Mesir? Tidak mungkin kerana pada saat itu suku maya belum mengenal teknologi pelayaran untuk jarak jauh. Atau Pyramid yang ditemui di tidak mungkin juga orang zaman purba pergi jauh ke Mesir.

Bentuk Lima segitiga yang dimiliki Pyramids sangat sesuai untuk melakukan ritual pengumpulan dan penyerapan energy manusia oleh Iblis dan keturunannya. Manusia boleh menjadi sumber energy untuk dapat diserap oleh Iblis dan anak keturunannya, kerana manusia menyimpan energy dari matahari yang diperoleh dari hasil fotosintesis tumbuhan yang dimakan oleh manusia. Namun proses penyerapan energy itu memerlukan Media berbentuk limas segi tiga untuk memudahkan pemindahan energy yang dilakukan Iblis laknatullah. seperti pada artikel piramid yang pernah saya bahas di atas.

Segitiga pada Pyramid tersebut menjadi bentuk yang sangat sesuai untuk ritual pemindahan energy, selanjutnya energy yang telah diserap oleh iblis dan para pengikutnya yang akan digunakan untuk keperluan sihir, utk lebih lengkapnya mengenai Ritual penyerapan energy manusia oleh Iblis. Segitiga pada Pyramid jika digambarkan akan dapat membentuk geometri lain seperti dibawah ini.

Jadi Pyramid sendiri sebenarnya adalah Hexagram raksasa yang pernah dibuat oleh manusia untuk ritual pemanggilan syaitan yang pada hakikatnya Iblis dan syaitan itu menyerap energy dari manusia itu sendiri. Namun kerana minimnya pengetahuan, masyarakat pada berbgai kebudayaan kuno menganggap Iblis dan syaitan yang tak terlihat itu sebagai dewa dengan pelbagai nama di setiap peradaban kuno.

Fakta di sebalik Misteri "666":


Hexagram terbuat dari 2 buah segi tiga yang disatukan. Hexagram terdiri dari 6 Buah segi tiga kecil disekelilingnya, sebuah segi 6 didalamnya, dan 6 titik sudut pada hujungnya, sehingga menjadikan istilah 666 sebagai sebuah simbol hexagram, simbol yang biasa dibuat untuk ritual pemanggilan Iblis / syaitan.

Symbol Hexagram inilah yang dipakai oleh para zionis Israel saat ini, dan membuka mata kita bahawa, Israel yang kita perangi saat ini bukanlah umat Nabi Musa, tetapi mereka adalah pasukan penyembah syaitan yang senantiasa memasukkan symbol2 satanic dalam lambang kenegaraan mereka.

Umat ​​beragama di dunia jarang ada yang menyedari bahawa kaum zionis bukanlah penganut agama Yahudi yang dibawa oleh Nabi Musa As, namun mereka adalah kaum penyembah syaitan yang sangat murtad dan kafir. Kaum penyembah syaitan inilah yang telah membantai pengikut Isa Al Masih, dan merekalah otak dari rencana pembunuhan dari Isa Al Masih, kerana menentang ajaran yang dibawa oleh Isa Al Masih sang roh kudus yang mengajarkan untuk selalu menyembah Allah SWT. Mereka lebih suka menyembah syaitan yang telah beribu-ribu tahun mereka dan nenek moyang mereka puja2.

Dengan kelicikan mereka, selepas pemergian Isa Al Masih, mereka mencampur adukkan agama yang dibawa Isa Al Masih dengan ajaran mereka. Seperti dijadikannya Maryam sebagai Dewi Ishtar, dijadikannya Isa Al Masih sendiri sebagai tuhan, Isa Al Masih adalah Roh kudus yang lahir tanpa ayah dan semasa hidup beliau tidak pernah meminta para pengikutnya untuk menyembahnya 1 kalipun, namun para pengikut Isa Al Masih mereka bantai dengan keji dan membelokan ajaran lurus yang dibawa oleh Isa Al Masih.

Dan sekali lagi dengan kelicikan mereka, mereka berjaya merangkul Umat lain agar menyokong aktiviti mereka, seperti yang mereka lakukan pada masa ini dari Palestin, mereka mendakwa bahawa yang mereka lakukan adalah atas nama tuhan dan mereka merangkul umat lain yang menyokong aktiviti mereka dari Palestin. Padahal sudah jelas dari lambang Hexagram pada bendera mereka, mereka adalah Penyembah Syaitan. Bangunlah, sedarlah, pelajarilah kebenaran walaupun kadang butuh waktu untuk menerima kebenaran yang sejati.

Tiada tuhan selain Allah. Nabi Muhammad adalah utusan Allah. Isa Al Masih adalah Roh kudus dan seorang penyelamat yang diutus Allah kepada manusia bkn tuhan itu sendiri. Sedarilah kalian telah disesatkan oleh kaum penyembah syaitan.

Semoga bermanfaat!

No comments

Powered by Blogger.