Giveaway Ogos 2017 by www.aerillhassan.com

Assalamualaikum dan salam sejahtera


Giveaway Ogos 2017 by www.aerillhassan.com bermula pada jam 12.00 malam 10 Ogos 2017 sehingga 11.59 malam 30 Ogos 2017. Menawarkan pelbagai hadiah yang lumayan dan menarik untuk dimenangi oleh para peserta.
Semua blogger dijemput untuk menyertai giveaway ini.

Syarat - syarat :-
  • Follow Blog Sponsor 

  • Like Fanpage 

  • Add To Circle Sponsor 
  • Follow Instagram Sponsor  

  • Follow Twitter Sponsor 
  • Buat entri bertajuk Giveaway Ogos 2017 by www.aerillhassan.com 
  • Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish entri. 
  • Hantar URL entri anda ke dalam ruangan komen SINI



17 pemenang bertuah akan dipilih dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 
 1 September 2017


Sekian , terima kasih




13 comments:

  1. Banyaknya nak difollow hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah..bnyak step yg kna follow..hihi

      Delete
  2. macam menarik nak join je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Join jgn lupa nk join ye...hihi

      Delete
  3. wow bestnya ada giveway tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom join skali..bnyak hadiah tu

      Delete
  4. jalan2 dari giveaway yang sama

    http://www.mialiana.com/2017/08/giveaway-ogos-2017-by-wwwaerillhassancom.html

    - Mia Liana

    ReplyDelete
  5. singgah dari GA yg sama :)

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/08/giveaway-ogos-2017-by-wwwaerillhassancom.html

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum...mama dtg dari giveaway yg sama...
    http://maszull.blogspot.my/2017/08/giveaway-ogos-2017-by-aerill-hassancom.html

    ReplyDelete

Powered by Blogger.