Lirik Lagu Nazrief Nazri - Cinta Semalam

Lirik Lagu Nazrief Nazri - Cinta Semalam|KORANG kenal tak dengan pelakon Nazrief Nazri? Pelakon dan model, Nazrief Nazri kini tampil dengan single lagu pertama bertajuk 'Cinta Semalam' hasil karya Room None dibawah label MVM MUSIC. Jom lihat lirik lagu Cinta Semalam dibawah!

                 Lirik Lagu Nazrief Nazri - Cinta Semalam

Lirik Lagu Nazrief Nazri - Cinta Semalam

Artis : Nazrief Nazri
Tajuk : Cinta Semalam
Ciptaan : Room None
Label : MVM Music

hembusan angin malam
cubalah tanya khabar dia ini
masihkah ingat kisah cinta dulu
yang sempat terbina di seberang sana

seribu kata cinta
pernah kita rangkai indah bersama
masih ku ingta sampai saat ini
walau kita kini telah berpisah

bukan bererti kehendak hati
tuk sakiti perasaan mu kasih
dengan terpaksa ku harus pergi
meski harus jujur
ku akui tak pernah bisa lupakan mu

ku akan selalu
menyimpan di dalam lubuk hatiku
meski kini kita telah berpisah
kenangan indah itu selalu ada

biarlah lautan
menjadi saksi bisu cinta kita
walau kita tak saling memiliki
tapi cinta akan selalu terukir
dalam hati kita berdua

bukan bererti kehendak hati
tuk sakiti perasaan mu kasih
dengan terpaksa ku harus pergi
meski harus jujur
ku akui tak pernah bisa lupakan mu

ku akan selalu
menyimpan di dalam lubuk hatiku
meski kini kita telah berpisah
kenangan indah itu selalu ada

biarlah lautan
menjadi saksi kata cinta kita
walau kita tak saling memiliki
tapi cinta akan selalu terukir
dalam hati kita berdua

                

2 comments:

  1. Rentak macam lagu 90an pula rasa. Hahaha... tapi semput gak nak nyanyi lagu rendah mcm ni :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah kan..best jugak lagu nih

      Delete

Powered by Blogger.