Gambar Sweet Percutian Hanis Zalikha, Hairul Azreen Dan Yusuf Iskandar Di London

                                          hairul azreen vercuti

Baru-baru ni. pelakon Hairul Azreen Idris dan isterinya tercintanya Hanis Zalikha yang telah pergi bercuti di Kota London besama-sama dengan anak comel mereka Yusuf Iskandar . Menerusi laman Instagram milik Hairul Azreen, dia telah memuatnaik gambar-gambar sweet  bersama isteri dan anaknya dengan ada tambahan caption-caption romantis yang semememangnya romantik habis. Tampak Bahagia betul mereka pasangan romantis, sweet dan bahagia ini. ini antara caption-caption romatis Hairul kepda hanis:

‘Holiday ini sebagai tanda terima kasih kat isteri saya yang tengah tido sekarang n adalah hadiah sebab lahirkan Yusuf Iskandar’

Apa yang paling menarik lagi , semasa di London mereka telah terserempak dengan negarawan Malaysia, iaitu Tun Mahathir dan Tun Hasmah. Mesti seronok gilew Hairul dan Hanis sebab dapat jumpa, bersalaman, dan beramah mesra dengan Tun M. Di dalam gambar-gambar yang mereka kongsikan Yususf Iskandar nampk begitu comel sekali mengenakan baju sejuk semasa di sana. Bahagia sungguh pasangan ini dengan anak mereka semasa percutian mereka ini.

Inilah Gambar Sweet Percutian Hanis Zalikha Hairul Azreen Dan Yusuf Iskandar Di London untuk tatapan anda:

                           Gambar Sweet Percutian Hanis Zalikha Hairul Azreen Dan Yusuf Iskandar Di London

                           hanis zalikha bercuti

                           hanis zalikha bercuti


Sumber: IG hairulazreen

No comments

Powered by Blogger.