Ketahui Rahsia Disebalik Mata Seorang Wanita

                post-feature-image

Bahagian mata merupakan salah satu anggota berharga bagi setiap wanita. Malah dengan mata juga seorang lelaki mampu ketahui rahsia disebalik mata pasangan anda. Ingin mendekati seseorang gadis haruslah ketahui rahsia disebalik mata wanita, takut nanti terburu-buru hasilnya mengecewakan. Yang paling penting ilmu korang bakal bertambah dalam mengenali golongan wanita ini.

                rahsia mata seorang wanita

#1 Saiz mata kecil

Peramah, banyak cakap, kurang pertimbangan. Lelaki boleh jadi kelam kabut akibat mulutnya. Bersikap periang tapi bila marah lambat sejuknya. Bila bercinta suka tukar pasangan kerana hatinya tidak pernah puas. Boleh bahagia dengannya jika dapat penuhi kehendak duniawinya dan melayan syahwatnya dengan baik.

#2 Saiz mata sedang 

Sederhana, tidak banyak berahsia, ada pertimbangan, bertanggungjawab serta perlukan belaian mesra suami.

#3 Saiz mata lebar 

Cukup kuat berahsia, otak kurang cergas, pemarah,bertindak tanpa fikir panjang, kurang teratur, tiada arah tujuan dan putus asa. Tapi boleh setia. Nafsu syahwat tinggi.

#3 Mata selalu berkedip 

Pemaaf, senang dibawa berbincang, memahami dan sabar. Wanita ini baik

#4 Mata jarang berkedip 

Wanita ini istimewa, bijaksana, baik pekerti, setia, adil,bertanggungjaw ab,tidak cerewet, membantu dan membahagiakan.

#5 Mata cengkung 

Kurang memuaskan, materialistik, hidup dengannya boleh sengsara, kata manis tapi bohong, mahu senang, mudah curang, bila anda susah dia tidak peduli.

#6 Mata redup 

Wanita ini mudah dipermainkan, tidak dapat kawal emosi, hati tidak tetap, banyak kenalan kurang sahabat, mengumpat, irihati, kejam, kasar, mencemuh, pemarah.

#7 Matanya seolah tersembul keluar 

Sifatnya baik, rela, tabah, menyenangkan, ikut kata. Tapi mungkin tidak tepati janji, pendendam, tamak dan marah bila tidak puas nafsu syahwatnya.

No comments

Powered by Blogger.